СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:29

У Рівному троє підлітків викрали дитячу сумку зі смартфоном (+ВІДЕО)

У Рівному троє підлітків викрали у дівчини бананку (сумка на пояс), в якій знаходилися iphone 6 та ключі від квартири.

Про це повідомила рівнянка Наталія Сельванчук.

Подія сталася ще 21 травня, і Наталя разом з донькою сподівалися, що хтось сумлінний підібрав сумку та через соцмережі поверне. Однак, їхні сподівання виявилися марними.

“21 травня, близько 18 год вечора, моя донька гуляла з подругою на м-ні Північний. Відклавши свою бананку (сумка на пояс) в сторону, аби не заважала, вони з подругою грали м‘ячем…Через декілька хвилин вирішили, що місце для гри не підходяще, відійшли за будинок аби продовжити гру.. А бананка залишилась… донька про неї забулась (тут немає чим похвалитись). Через невеликий проміжок часу донька повернулась, але сумки вже не було…В сумці був телефон (6 айфон та ключі від квартири)…”, – розповідає рівнянка.

Наталя також розповідає, що їм вдалося отримати відео з камер спостережень.

“Отримавши відео з камер спостережень, які є на будинку біля якого грали дівчата, виявилось, що сумку взяли ось ці три хлопчики….В кінця відео видно, що один із хлопців взяв бананку (жовтого кольору) в руки та через хвилину поклав до свого рюкзака. Всі докази того та відео, що бананка належить моїй дитині є, тому, якщо хтось впізнав любителів чужих речей, або знайомі з ними, прошу передати, що ще не пізно повернути речі нам!!!!! Або зателефонуйте за телефоном 0965198909 якщо маєте інформацію. Дякую усім небайдужим!!”, – додала Наталія Сельванчук.