СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:49

На Рівненщині перезавантажили роботу Фонду будівництва житла на селі

У Рівненській ОДА затверджено новий статут обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Також передбачено створення спостережної ради Фонду.

Склад спостережної ради Фонду складатиметься із представників обласної державної адміністрації, обласної ради та Фонду. Наразі формується персональний склад спостережної ради та положення про неї.

Нагадаємо, нещодавно розпорядженням голови ОДА керівником Фонду призначено Сергія Анощенка, який раніше до цього був міським головою Вараша. На сьогодні опрацьовуються додаткові шляхи залучення коштів для активізації кредитування сільських жителів.

Як розповіла директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Надія Переходько, основною діяльністю Фонду є надання пільгових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі та фермерським господарствам. За увесь час діяльності кредитами Фонду скористалося понад 600 сільських жителів області, які переважно своєчасно повертають отримані кредити. Серед позичальників є і учасники АТО.

На сьогодні Рівненський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі працює за адресою: м.Рівне, вулиця Данила Галицького, 19, офіс 203.