СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:00

Дзеркальна дата 05.05 принесе багато щастя і відкриє таємні знання

5 травня 2021 року – це день щастя. Особлива дзеркальна дата обіцяє також позитивні зміни.

У цей день добре будувати плани подорожей і максимально їх використовувати. Також 05.05 психологиня-нумерологиня Лариса Браницька порадила зайнятися зовнішніми перетвореннями і гардеробом.

“П’ятірок аж чотири. Це стабільне число, як стілець на чотирьох ніжках, і воно не тільки символ інтуїції, шостого почуття. У цей день можна чути своїх янголів-хранителів, задавати питання і відкрити в собі здібності яснознання. Коли раптом звідкись приходять відповіді на питання. Досить прислухатися”, – розповіла експертка.

За словами Браницької, число п’ять це також краса, тому 5 травня – вдалий день для будь-якої творчої роботи, змін в житті і кардинальної зміни іміджу. Добре поміняти зачіску, її колір і оновити гардероб. Важливо в цих питаннях слідувати за своєю інтуїцією.

“Цифра п’ять – також число творчої сили. В цей день дуже потужна і стабільна енергетика. У даті 05.05.2021 є дві одиниці. Тому потрібно максимально використовувати свої лідерські якості. Цей день також характеризує посил до заробляння грошей, можна реалізувати проект, який довгий час був на стопі”, – зазначила нумерологиня.