СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 9:51

Посол Індонезії в Україні подякував ректору “Острозької академії”

Посол Республіки Індонезія в Україні, професор, доктор Юдді Кріснанді написав лист Національному університету «Острозька академія» щодо участі у 3-му Міжнародному дипломатичному форумі «Виклики для дипломатичного світу в епоху пандемії COVID-19: практичний погляд дипломата», який відбувся 25 березня 2021 року.

Подаємо текст оригіналу листа:

Вельмишановний Професоре Пасічник,

Із великим задоволенням я отримав ваш подячний лист за участь у 3-му Міжнародному дипломатичному форумі «Виклики для дипломатичного світу в епоху пандемії COVID-19: практичний погляд дипломата», який відбувся 25 березня 2021 року.

Дозвольте мені також скористатися цією можливістю, щоб привітати Національний університет «Острозька академія» з тим, що його щороку обирають приймаючою стороною Дипломатичного форуму, який проводить ГДІП. Я бажаю вам та університету всього найкращого у ваших справах щодо забезпечення чудової освіти для українців та іноземних студентів в Україні.

Для мене також велика честь бути запрошеним відвідати ваш університет. Від своїх колег я чув чудові речі про Острозьку академію, особливо про умови та якісну освіту, яку пропонує ваш університет. Якщо в майбутньому з’явиться така можливість, я внесу ваш університет до свого списку місць для відвідування.

Дякую і, будь ласка, я буду вельми вдячний, якщо Ви приймете мої запевнення у найвищій повазі.

З повагою,
Посол Республіки Індонезія в Україні
Проф. доктор Юдді Кріснанді