СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:23

Ями на вулиці Шевченка у Рівному засипали піском (+ФОТО)

Кожного року рівняни стикаються з однією і тією ж проблемою, яка стосується стану доріг у місті. З приходом весни та після танення снігу з доріг також сходить асфальтове покриття. Водіям автомобілів доводиться викидати кошти на ремонт ходової частини та часто відвідувати СТО. Адже не завжди можна вгледіти чергову яму, яких у місті обмаль.

Сьогодні, 27 березня активісти провели акцію-флешмоб, у якому показали якою є ситуація з дорогами у Рівному. Місцем заходу невипадково обрали вулицю Шевченка, на якій так активно піарилася минула міська влада. Нагадаємо, що раніше вона була закрита для проїзду, оскільки по обидва боки дороги розміщувались тимчасові торгові споруди.

Відкрили її минулого літа ще за каденції Володимира Хомка. Останній дуже сильно хизувався цим. Проте, минула лише одна зима й розпіарена дорога вкрилася ямами та вибоїнами. Складається враження ніби там проїжджала танкова рота або ж дорога зроблена не зовсім совісно.

“Понад сто днів місто має нового очільника та оновлений депутатський корпус. Щоб навести лад у місті потрібно вирішити тисячі проблем, які виникли через бездіяльність Хомка та компанії. Активісти вкотре вимагають від керівництва міста Рівного провести повний аудит діяльності колишнього міського голови. Критичний стан доріг, хаотичні забудови, застарілі транспортні розв‘язки – це все наслідки корупційних дій та відмивання коштів з міського бюджету. Вулиця Шевченка є яскравим прикладом того, коли величезні кошти «викатали в асфальт», але отримали плачевний результат. Так ніде не робиться й ніхто такого не пробачає!”, – кажуть активісти.