СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:34

НСЗУ допомагатиме в розвитку медичної галузі Рівного

Учора, 19 березня з робочим візитом до Рівного завітала Мар’яна Возниця, яка очолює західний територіальний підрозділ Національної служби здоров’я України.

Зустріч з міським головою Рівного Олександром Третяком та очільниками медичних закладів міста була надзвичайно конструктивною. Адже присутні в процесі обговорень та дискусій шукали відповіді на складні питання.

Ми прагнемо реформувати медичну сферу Рівного так, щоб максимально враховувати інтереси пацієнтів. Медичні заклади міста мають працювати синхронно, але питання конкуренції ніхто не відміняв, – наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Мар’яна Возниця вважає робочі зустрічі у Рівному максимально конструктивними та встигла навіть провакцинуватися саме в нашому місті.

Дякую партнерам з Рівного за співпрацю та пошук відповідей, навіть, на найскладніші питання. Ну і бонусом стала #вакцинація вакциною #CoviShield. Впевнена, що попереду в нас багато спільної роботи на користь медиків та пацієнтів Рівненської громади, – наголосила очільник західного територіального підрозділу Національної служби здоров’я України.