СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:40

На Рівненщині взяли під варту підозрюваного в умисному вбивстві пенсіонера

Завдяки злагодженим діям працівників карного розшуку, слідчих обласного управління та поліцейських відділення № 3 Рівненського РУП вдалося викрити та довести причетність 36-річного жителя Острога до умисного вбивства пенсіонера.

Зловмиснику повідомили про підозру та сьогодні, третього березня, арештували.

Смерть 62-річного острожанина із тілесними ушкодженнями у квартирі за місцем проживання констатували медики «швидкої» 12 січня.

Слідчо-оперативна група під час огляду тіла загиблого, який проживав сам, виявила численні травми голови. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння та основи черепа з крововиливом у головний мозок.

За фактом умисного вбивства слідчі Острога розпочали досудове розслідування.

За результатами зібраної слідової інформації та під час проведення розшукових заходів оперативники вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Острога. Чоловік перебував під адміністративним наглядом, адже неодноразово судимий за злочини проти життя та здоров’я особи, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Після скоєння злочину він переховувався від органів досудового розслідування. Сьогодні, третього березня, його викрили працівники карного розшуку.

Слідчі повідомили йому про підозру, а Острозький районний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.