СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:08

“Це просто моя робота”, – водій маршрутного таксі №43

У соціальних мережах рівнянка написала подяку водієві маршрутного таксі №43. Жінку приємно вразило привітне ставлення до пасажирів та добре серце водія.

– Водій не тільки доброзичливо запросив до салону, а ще й виглянув з маршрутки і запрошував всіх з посвідченнями, – написала рівнянка у дописі.

Водій маршрутки про якого писала рівнянка в соціальних мережах – Дмитро Соловйов. Чоловіку 42 роки, він працює водієм на цьому маршруті 4 місяці.

– Я був проти, щоб мене фотографували, оскільки це ж моя робота. Нічого дивного в цьому не бачу. Я не виганяю пасажирів з посвідченнями, а радо їх зустрічаю. Особливо, коли морози, то ж не залишу їх на зупинці. Звісно, можу перевозити тільки на сидячих місцях, але так як напрям не популярний, то й людей тут не багато. Намагаюся підтримувати чистоту в салоні, вмикати українських пісень, або ж поговорити про риболовлю чи інші події нашого міста з пасажирами. Звісно, приємно, коли дякують, але це буває не часто. Зазвичай, тільки нарікають на водіїв, – розповів водій маршрутного таксі №43 Дмитро Соловйов.

У профільному управлінні кажуть, приємно, коли є пасажири які дякують водіям навіть за дрібницю.