СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:13

На Рівненщині направлено до суду справу фальсифікованої алкогольної продукції вартістю майже 1 мільйон гривень

У червні 2020 року оперативними працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області встановлено факт зберігання з подальшою метою збуту алкогольних напоїв та проведено обшуки у одному зі складських приміщень, яке розташоване в обласному центрі.

За результатами проведених заходів виявлено та вилучено понад 10 тис.пляшок горілки різного найменування загальною вартістю 900 тис. грн. з підробленими марками акцизного податку.
Під час досудового розслідування встановлено, що житель Харківської області транспортував до Рівненської області вищевказані алкогольні напої для подальшої реалізації.

Підозрюваний у повній мірі визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому. У проваджені на вилучену фальсифіковану алкогольну продукцію накладено арешт, подальшу долю вилучених ЛГВ вирішуватиме суд.

Слідчим фіскальної служби, під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за даним фактом .

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку) з угодою про визнання винуватості направлено для розгляду до суду.