СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:53

У Рівному оголошено тендери на усі 5 проектів модернізації аеропорту

Рівненська ОДА у п’ятницю оголосила тендери на виготовлення документації на два проекти Міжнародного аеропорту «Рівне». Це – капітальний ремонт покриття перону та руліжної доріжки. Очікувана вартість обох 1,5 млн грн.

До слова, це два останні тендери із усіх п’яти, що запланували в рамках завдань, напрацьованих із Міністерством інфраструктури та Державним агентством інфраструктурних проектів.

На сьогодні вже визначені компанії-переможці на розробку проектів із реконструкції світосигнальної системи та радіотехнічного обладнання аеропорту Рівного. Також триває тендер на ПКД капітального ремонту огорожі. Фінансування проєктних робіт відбудеться за кошти місцевого бюджету. А вже за державні будуть реалізовані самі проекти.

Нагадаємо, авіасполучення визначено одним із основних напрямків розвитку інфраструктури для перетворення України на країну, комфортну для людей. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30».

Так, в рамках Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року планують модернізувати Міжнародний аеропорт «Рівне». На це з державного бюджету передбачено 75 млн грн