СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:35

На Рівненщині 22-річний хлопець заздалегідь спланував пограбування магазину

Працівники карного розшуку відділення поліції №1 (смт Володимирець) вийшли на слід зловмисника, який обікрав магазин в селищі Рафалівка. Ним виявився 22-річний житель Вараша, який спланував злочин заздалегідь.

До поліції 12 лютого надійшло повідомлення від керуючого торгового закладу, що невідома особа вночі викрала грошові кошти.

Слідчо-оперативна група на місці подія встановила, що зловмисник перепилявши ґрати та віджавши вікно, проник усередину, де викрав із каси майже 700 гривень.

Під час проведення першочергових розшукових заходів оперативники з’ясували, що до злочину може бути причетний житель Вараша. За результатами зібраної слідової інформації та доказової бази поліцейські встановили, що 22-річний чоловік напередодні скоєння злочину завітав у магазин. Він оглянув, біля якого вікна розташована каса із грішми, та чи є у закладі відеонагляд. Потому підготував необхідне знаряддя злочину і близько другої години ночі повернувся в селище Рафалівка та здійснив крадіжку.

22-річний житель міста Вараш, який вже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі за незаконне заволодіння транспортним засобом та майнові злочини.

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі відділення поліції № 1 Вараського районного відділу поліції триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 та наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.