СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 15:06

Рівненській дитячій стоматологині Інні Кравчук повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури, в межах кримінального провадження за фактом нанесення побоїв та умисних легких тілесних ушкоджень малолітнім пацієнтам

Сьогодні, 18 лютого повідомлено про підозру 29-річній рівненській стоматологині.

Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку 2020 року лікарка, діючи цілеспрямовано, вчинила насильницькі дії відносно малолітніх дітей, чим завдала їм фізичного болю та викликала у них страх, емоційну невпевненість і психологічні страждання. Наразі правоохоронцями встановлено 3 потерпілих від таких дій стоматологині.

Крім того, у лютому цього року вказана лікарка, діючи умисно та усвідомлюючи свою фізичну перевагу над малолітньою дитиною, під час лікування зубів спричинила дитині легкі тілесні ушкодження у вигляді саден на шиї та синців на плечах.

На час вручення підозри місце перебування лікарки не встановлене: її немає ані за місцем проживання, ані за місцем роботи.

Стоматологічний кабінет, в якому вона працювала, послуг не надає і не працює. За словами рідних вони теж не знають де жінка. Тому, відповідно до ст. 278, ст. 111 та глави 11 КПК України, повідомлення про підозру вручили її батькові, як близькому родичу.

Досудове розслідування проводить Рівненське РУП ГУНП в Рівненській області під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури. Призначені експертизи, встановлюються всі обставини скоєних кримінальних правопорушень.