СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:52

У Рівному продовжують діалог між владою та ОСББ

Представники влади міста та голови ОСББ обласного центру зустрілися в рамках форуму “Влада-ОСББ: діалог”, щоб продовжити співпрацю, обговорити можливості участі в міських програмах та обмінятися напрацюваннями.

Приємно, що місто Рівне є лідером в Україні за кількістю створених ОСББ. Так, на початок року зареєстровано 645 ОСББ у 665 будинках.

Нам є чим пишатися, адже Рівне є лідером за кількістю створених ОСББ. Це говорить про високу самоорганізованість нашого міста, в якому люди готові ставати господарями та дбати про нього, – говорить міський голова Рівного Олександр Третяк.

Ми відкриті до комунікації із представниками ОСББ, готові до діалогу та співпраці. Тож наш форум сьогодні – це перший крок до подальшої співпраці та активних дій. Основна мета сьогоднішнього заходу – отримати зворотній зв’язок від ОСББ щодо питань, які їх стосуються, для напрацювання якомога ефективніших рішень влади у цій сфері, – наголошує міський голова.

В той час, коли Рівне є лідером за кількістю ОСББ, то в Квасилові ми маємо тільки два. Тож нам є над чим працювати. Адже для цього є конструктивні пропозиції та програми, які вже реально діють, – наголосив заступник міського голови Ігор Кречкевич.

Учасники обговорюють основні проблеми, які виникають на шляху створення ОСББ та в процесі їх діяльності, а також розглянуть муніципальні програми підтримки ОСББ.