СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:44

У Рівному стартувала акція з підтримки місцевих виробників (+ФОТО,ВІДЕО)

У Рівненській області стартує акція з підтримки місцевих виробників «Купуй Рівненське! Вироблено на Рівненщині».

Таку ініціативу започатковує сьогодні наше видання.

Купувати місцеву продукцію це не просто модно, але й надійно і економічно вигідно. Також, це вклад кожного мешканця області у створення нових робочих місць і розвиток економіки. Тому, ми щотижня публікуватимемо матеріали про різноматнітну продукцію локальних рівненських виробників.

Сьогодні ми познайомимо Вас із вхідними дверима “Gladiator +”, які виготовляє місцевий виробник, компанія “Сталь-М”.

Двері серії “Gladiator +” – це вхідні металеві протиударні двері. Висока заводська якість у поєднанні із яскравим дизайном і доступною ціною робить цей модельний ряд універсальним рішенням для Вашої оселі.

“Gladiator+” укомплектовані замками багатостороннього замикання Mul-T-Lock, містять протидимну стрічку «Огракс» та сертифіковані у відповідності з вимогами ДСТУ як металеві вхідні двері в квартири за опором зламу другого розряду міцності та класом вогнестійкості ЕІ-30.

До слова, двері “Gladiator+” стійкі до зламу наступними інструментами: важелі (ломи), молоток, викрутки, переставні щіпці, трубні кліщі, ніж, струна, пінцет, пальник, крюк, сталевий дріт, гайкові ключі, плоскогубці, шестигранні ключі, пробійники, дерев’яні або пластикові клинки. Що свідчить про їхню якість та надійність.

І що дуже важливо, вхідні двері “Gladiator+” сертифіковані відповідно до законодавства. А тому, Ви точно матимете повну впевнененість у заявлених для них характеристиках.

Плануєте придбати якісні та надійні вхідні двері? Тоді завітайте до фірмових магазинів компанії “Сталь-М” у Рівному за адресами: вул. Київська, 67 (ТЦ «Арена», приміщення супермаркету «Торба») та вул. Соломії Крушельницької, 77 (навпроти Покровського собору).

Більше інформації на сайті: http://stal-m.ua