СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:39

Скандальний брат депутата Рівнеради членом міськвиконкому не стане

На офіційному сайті Рівненської міської ради сьогодні, 9 лютого опубліковано нове рішення Рівнеради щодо внесення змін до персонального складу міськвиконкому.

Згідно нього, планується вивести зі складу міського виконкому обраного депутатом міськради Зураба Кантарію. Натомість, у проекті рішення зник пункт про введення замість нього брата депутата Рівнеради Миколи Бляшина Василя Бляшина. Нагадаємо, у попередньому проекті опублікованому ще 21 січня цього року цей пункт був.

Однак, судячи з усього після скандалу у ЗМІ щодо цього призначення, від цієї ідеї як у міській владі, так і в партії “Голос”, яку представляє Микола Бляшин, відмовилися.

Нагадаємо, що директор приватного підприємства “Теплогазбут” з нульовим статутним капіталом Василь Бляшин у період правління у місті Володимира Хомка за відсутності конкурентів виграв тендер на 1,8 млн грн на ремонт шлюзу на річці Устя в районі залізничного вокзалу.

Тоді, отримавши 800 тис. грн з бюджету міста, “Теплогаззбут” довго не міг навіть розпочати ремонт. Та незважаючи на проблеми, що виникли аж у 2016 році з недобудованим шлюзом, Василь Бляшин претендував стати членом виконкому від партії “Голос” завдяки протекції свого брата. Однак, судячи з усього не судилося…