СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:30

Стоматолог, яку у Рівному звинуватили у насиллі над дитиною, прокоментувала інцидент

Відомий рівненський стоматолог Інна Кравчук із клініки “Only Kids”, яку рівнянка Юлія Ящук звинуватила у насиллі над своєю дитиною, в себе на сторінці в мережі Фейсбук прокоментувала даний інцидент.

“На мене найшла неочікувана хвиля «популярності » шкода, що таким шляхом. Впевнена, для моїх пацієнтів, близьких та рідних людей не потрібно пояснення. Узагальнюючи це все, можна зробити висновок про наклеп та конкуренцію, адже, виникла дуже вигідна ситуація – набрану роками хорошу репутацію розтрощити вщент! Однак, я це не залишу…Шкода, що мої пацієнти не можуть прокоментувати, оскільки їхні повідомлення блокують”.

За словами лікарки на даний момент цією справою займається займається її адвокат.

А от у коментарі для місцевого “Радіо-трек” стоматологиня більш детально розповіла саме про ситуацію із лікуванням 5-річної дитинки.

“У нас справді була ця дитина. Виявилось, що лікарі не могли її лікувати, бо дівчинка боялась. Мама сказала, що вона проти седації. Я не заперечувала, аби мама була поруч з дитиною, в нас скляні перегородки, відчинені двері.

Сама пацієнтка була дуже схвильованою. Знімала нагрудник, чим ймовірно і пошкодила шию, перекидала інструменти. Я намагалася зафіксувати обличчя, бо працюю з гострими предметами та всі рухи були небезпечними. Ми змушені були завершити прийом. Я сказала мамі, що з дівчинкою важко працювати та ми домовились про наступний візит”, – сказала Інна Кравчук.