СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:00

У селі поблизу Рівного викрали автомобіль (+ФОТО)

Оперативники відділення поліції №1 Рівненського райуправління на «гарячому» затримали зловмисника, який учора, другого лютого, у селі Біла Криниця викрав із транспортного засобу чуже майно. Нині 27-річний рівнянин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Автомобіль «Daewoo Sens» 53-річний мешканець села Малинівка, колишнього Гощанського району, близько 19-ї години припаркував на стоянці біля супермаркету та пішов за покупками. В цей час зловмисник шляхом відкриття замка дверей незаконно заволодів чоловічою сумкою, у якій знаходилася в’язка ключів та 500 гривень. На вчиненні злочину його і викрили оперативники.

Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група. За результатами поверхневої перевірки поліцейські, крім краденого майна, вилучили два мобільних телефони та молоток для аварійного розбиття скла.

Також у результаті проведених першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину можуть бути причетні ще двоє осіб, із якими, імовірно, на автомобілі «BMW 530» і приїхав у Білу Криницю 27-річний рівнянин.

За отриманим орієнтуванням патрульні поліцейські роти тактико-оперативного реагування УПП в Рівненській області виявили транспортний засіб на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік Житинського кільця. Перекривши проїзну частину, патрульні заблокували рух і спільно із працівниками карного розшуку затримали 29-річного водія та 46-річного пасажира, жителів обласного центру. Наразі відносно них тривають слідчі дії, а транспортний засіб поміщений на спецмайданчик.

Зловмисника слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 КК України (закінчений замах на крадіжку з проникненням), та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Затриманий уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень.