СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:38

У Рівному продовжили прийом робіт на щорічний конкурс студентських наукових проектів імені Олексія Костіна

Сьогодні, 1 лютого у день народження професора Олексія Івановича Костіна в Рівному вже традиційно мало би відбутися нагородження переможців конкурсу іноваційних студентських наукових проектів його імені.

Однак, як повідомляють організатори конкурсу враховуючи зміни, які відбулися в навчальному процесі НУВГП у зв’язку із карантинними заходами, було прийнято рішення продовжили дату подачі конкурсних робіт до 16 квітня цього року, а нагородження переможців конкурсу запланували наприкінці квітня.

До слова, це вже третій щорічний такий конкурс. За ці роки, його учасниками написано багато цікавих, а головне дуже корисних наукових робіт, які спрямовані на пошук конкретних та реальних способів вирішення проблеми забруднення водойм, у тому числі річки Устя, її притоків та озера Басів Кут.

“Хочу подякувати Національному університету водного господарства та природокористування, які підтримують проведення конкурсу. Тут протягом довгого часу працював і присвятив себе кафедрі гідравліки мій дідусь (Костін О.І – від ред.). Тому враховуючи це та важливість теми конкурсу, мені так важливо підтримувати його пам’ять і справу в цих стінах”, – зазначив ініціатор конкурсу, екс-голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.