СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:01

Онлайн-сервіс Uklon запускається у Рівному

Відтепер онлайн-сервіс замовлення авто Uklon доступний і у Рівному. Протестувати функціонал можна, завантаживши додаток Uklon в App Store чи Google play. Вартість поїздок стартує від 25 гривень. А для усіх нових клієнтів у Рівному діє знижка 99% на першу поїздку!

Цього року українська компанія святкує своє 11-річчя. А Рівне стане офіційно 20-тим за рахунком ювілейним відкритим містом. 

“Поява діджитал продукту Uklon є новим рівнем сервісу для існуючого ринку. Чесна конкуренція має стати стимулом до розвитку всієї галузі перевезень в місті та сприятиме постійним покращенням послуг в боротьбі за кінцевих користувачів,” –  каже співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

На сьогодні онлайн-сервіс, окрім стандартного, пропонує класи: комфорт, доставка, мікроавтобус, універсал та можливість викликати драйвера для свого авто. Згодом буде доступний клас AntiCovid з захисними перегородками.

28 грудня відбулась зустріч мера міста Олександра Третяка з представником Uklon, на якій було обговорено плани щодо інтеграції сервісу, а також участь цього соціально-відповідального бізнесу у розвитку міста.

Нагадаємо, що Uklon відмовився від співпраці з надбюджетними автівками та підвищив суму безкоштовного страхування життя пасажирів і водіїв сервісу до 1 мільйону гривень.