СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:37

На Рівненській АЕС призначили нового начальника

1 лютого 2021 року на Рівненській АЕС призначено нового начальника загального відділу – Ганну Шатілову.

Керівниця, відзначаючи важливість командної роботи, головний її пріоритет вбачає у продовженні діяльності над вдосконаленням електронного документообігу на Рівненській АЕС із застосуванням кваліфікованого електронного підпису, налагоджуванні чіткої комунікації з підрозділами підприємства та зовнішніми організаціями.

Ганна Шатілова народилася у місті Київ 1974-го року. У 1993 році закінчила Рівненську обласну бухгалтерську школу, а у 2001-му році здобула повну вищу освіту в Рівненському державному гуманітарному університеті. На Рівненській АЕС Ганна Леонідівна працює з 27 квітня 1993 року. На підприємстві фахівчиня пройшла трудовий шлях від секретаря-друкарки управлiння капiтального будівництва до референта керівника сектору помічників та референтів генерального директора РАЕС.

Впродовж своєї майже 30-річної кар’єри у колективі рівненських атомників Ганна Шатілова зарекомендувала себе відповідальним, грамотним, комунікабельним, виваженим, дипломатичним та високопрофесійним фахівцем своєї справи.