СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:02

“Чоловік відразу сказав, що двері будуть тільки “Сталь-М”, – рівнянка розповіла чому довіряє місцевим виробникам

У квартирі рівненської родини Анни та Віталія стоять вхідні двері місцевого виробника, компанії “Сталь-М”. Про те, як вони з’явилися у них вдома, Анна розповіла нашому виданню:

“По вхідних дверях питань не було. Купили їх фактично за один день. Чоловік відразу сказав, що двері будуть тільки “Сталь-М”. У мене був тільки один критерій – білий колір.

Заїхали в найближчий магазин, що на вулиці Київській,67 і закохалися в наші двері з першого погляду”, – розповіла рівнянка.

До слова, рівненська компанія “Сталь-М” працює на ринку вхідних дверей України вже близько 20-ти років. Унікальну високоякісну продукцію на заводі виробника виготовляють на сучасному автоматизованому обладнанні.

Дуже важливо, що двері рівненського виробника «Сталь-М» сертифіковані й відповідають вимогам ДСТУ «Блоки дверні металеві протиударні вхідні в квартиру», що свідчить про їхню якість і надійність. А підтвердженням цьому, є сертифікація їх за Європейськими стандартами EN 1627:2014 RC3 (3-й клас зламостійкості) та EN 1627:2014 RC4 (4-й клас зламостійкості).

Також, компанія «Сталь-М» отримала сертифікат на 2-й клас кулестійкості ДСТУ 4547:2006 ОЗК-2, який витримує постріли вогнепальної зброї, зокрема, пістолету ТТ.

Не менш важливим є  і те, що вхідні двері «Сталь-М» мають багато варіантів оздоблення, що дозволяє їм гармонійно вписуватись фактично у будь-який інтер’єр.

Особливу увагу тут приділяють оздобленню стійкому до зовнішніх впливів. Компанія «Сталь-М» оздоблює свої двері масивами різних порід дерев, а саме: дуб, ясен, червоне дерево. Ще одним висококласним матеріалом є HPL-панелі, які є надзвичайно стійкими до зовнішніх впливів та використовуються для оздоблення фасадів будинків. І третім варіантом оздоблення стійким до зовнішніх впливів є метал в ПВХ-плівці, який дає можливість поєднати різні дизайни.

Багаторічний досвід роботи дозволяє підприємству виготовляти сталеві двері різних варіацій. І незалежно від фінансових можливостей кожен зможе підібрати для себе найкращий варіант – серію преміум-класу або економ-варіант.

“Сталь-М” виготовляє двері з якими Вам точно буде безпечно та комфортно. Придбати продукцію підприємства рівняни можуть у фірмових магазинах. Де окрім усього, Ви зможете отримати професійні та безкоштовні консультації щодо вибору і оптимальної комплектації з різноманітного асортименту товарів безпеки:

вул. Київська, 67 (ТЦ «Арена», приміщення супермаркету «Торба») та вул. Соломії Крушельницької, 77 (навпроти Покровського собору).

Більше інформації на сайті: http://stal-m.ua

Звертайтесь +38 (096) 630 69 80 (Viber) або +38 (050) 905 32 32.

Пишіть vzbut@stal-m.ua