СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:42

На Рівненщині 13-річний хлопець бензопилкою травмував собі ногу

На Рівненщині 13-річний хлопець відрізав бензопилкою пальця на нозі. Про це повідомили у Facebook Центру екстреної меддопомоги області, – зазначає Суспільне.

У поліції інцидент підтвердили й додали, що пальця дитині вдалось врятувати.

Інцидент трапився зранку в суботу, 30 січня, у селі Олександрівка Сарненського (колишнього Рокитнівського району). Спершу жінка зазначила, що її неповнолітній син бензопилою “Дружба” ампутував собі ногу. Однак, згодом повідомила, що не впевнена у цьому, оскільки вся нога в крові.

“На виклик прибула бригада Рокитнівської підстанції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. З‘ясувалося, що 13-річний хлопець допомагав батьку по господарству, не впорався з пилкою та травмував себе. Хлопець був у свідомості”, – йдеться в повідомленні пресслужби “екстренки”.

Під час огляду медики виявили ознаки ампутації великого пальця стопи. Рану обробили, зупинили кровотечу, наклали асептичну пов’язку й завезли у центральну районну лікарню.

Пресофіцерка поліції області Катерина Загурська повідомила, що пальця дитині медики пришили. З батьками хлопчика проведуть профілактичну бесіду.

Зазначимо, що поліський регіон в області – найбільш заліснений і дітей до роботи саме з деревиною там привчають змалку.