СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:45

Співвласник будівлі прокоментував натяки “ЄС” щодо розбитої вітрини офісу в Рівному

Один із власників будівлі на Соборній, 16 у Рівному прокоментував інцидент із розбитим склом офісу партії “Європейська Солідарність”. Як повідомляло Суспільне раніше, в міському штабі “ЄС” оприлюднили заяву, що вважають ймовірним мотивом розбиття вітрини ситуацію, яка склалася з демонтажем незаконної, на думку влади, конструкції на Соборній, 16.

Один із власників, якому журналісти заелефонували після заяви партії, віддзвонився та надав коментар. При цьому попросив не вказувати свого імені й прізвища, бо “не хоче публічності”.

Чоловік зазначив, що вважає припущення партії “Європейська Солідарність” надуманими:

“Ми отримали папери, зробили для людей, ми землі не забрали, в нас все відкрито – ходи, танцюй, що хочеш роби, від дощу навіс зробили, якого нам дали. Ми спілкувалися з юристами, вони не мають право, виконком, взагалі ламати, тільки суд може виносити подібні рішення. Я думаю, що якщо ми зайдемо в судові моменти, то нам ще відшкодують гроші. Там хтось в них у партії вікно побив, а вони вже шукають, на кого собак скидати. В нас є проблеми з виконкомом, але не з “ЄС” точно”.