СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:21

Рівненський ресторан отримав головну туристичну премію країни

Головну туристичну премію України “Ukraine Tourism Awards 2020” в номінації “Кращий ресторан української кухні” отримує рівненський ресторан “БарМаки”.

Про це щойно повідомила заступник начальника управління культури та туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова.

Нагадаємо, ресторан “БарМаки” розташовано у Рівному на вулиці Костромській. Особливістю закладу є затишна літня тераса з неймовірним краєвидом.

В меню ви знайдете старовинні рецепти, приготовані по-новому. Окремої уваги заслуговують такі страви як “Заібуриха”, “Альтернативний стейк з ерінга”, “Японці на Поліссі”, “Голубці з креветками”, “Свинина Адобо”, “Поліська Азія”, “Чебуреки з бараниною”, “Ковбаска Волинська” та “Качка з кус-кусом”.

Є тут і класика української кухні – страви, що передаються із покоління в покоління: бограч, банош, червоний борщ з пампушками, сало з часником на скибці чорного хліба.

Довідково. Цьогорічна премія “Ukraine Tourism Awards 2020” відбувається у форматі – Quarantine edition. Церемонія проходить в режимі онлайн, а її головна мета – звернути увагу на те, що туризм є дуже важливою галуззю в сфері економіки. А також відзначити в 11 номінаціях кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування.