СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 4:18

Дубенські поліцейські встановили неповнолітніх хуліганів, які пошкодили дерев’яну конструкцію у відпочинковій зоні

За результати моніторингу мережі Інтернет поліцейські 28 грудня виявили відео, на якому двоє підлітків пошкодили дерев’яну конструкцію у відпочинковій зоні у Дубні.

Працівники ювенальної служби оперативно встановили особи порушників.

Ними виявилися двоє хлопців: 12-ти та 15-років. Обоє навчаються у школі, щоправда в різних навчальних закладах. Оскільки мешкають неподалік один від одного, часто проводять разом вільний час.

25 грудня підлітки, катаючись на велосипедах, заїхали на «Острівок», де молодший із них почав шарпати та копати ногами дерев’яний мотоцикл, змайстрований волонтерами. Старший намагався втихомирити його, однак, той не слухав. Розбишака зупинився лише тоді, коли відламав кілька елементів цього виробу.

Поліцейським хлопець не зміг пояснити своєї поведінки. Разом із тим його батьки запевняють, що раніше не спостерігали за своїм сином подібної агресії.

Враховуючи те, що хуліган не досяг віку, з якого настає адміністративна відповідальність, її за нього понесуть батьки. Відносно матері 12-річного порушника поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 КУпАП. Також батьки пообіцяли полагодити пошкоджений «мотоцикл».

Із старшим із учасників цієї події ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду.