СЬОГОДНІ: П’ятниця, 19.04.2024, 5:43

Голову бюджетної комісії Рівненської облради викликають на теледебати

Депутат Рівненської обласної ради від партії “Сила і Честь” Віталій Ундір викликає на теледебати голову бюджетної комісії Рівненської обласної ради Ігора Ясенюка (партія “За майбутнє”).

Про це обласний обранець написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

“Найгучніша новина четверга, що минув – Рівненщина отримала бюджет на 2021 рік‼ І справді, дуже важливим було прийняття фінансового документу для цілої області на наступний рік. Але не менш обгрунтованими були й мої запитання до голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Ігора Ясенюка, якого я декілька разів запрошував до слова…”, – зазначає Віталій Ундір.

За словами депутата, він не розуміє, у чому складність відповісти на питання, які цікавлять не лише депутатів, а й мешканців області, інтереси яких вони представляють у Рівненській обласній раді.

“Тому запрошую Ігора Ясенюка публічно обговорити бюджет в ефірі одного з місцевих телеканалів. Телеканал “Рівне 1″, ITV media group, UA: Рівне чи цікава вам тема бюджету?”, – звернувся депутат і до голови бюджетної комісії і до місцевих телеканалів.

Також, Віталій Ундір наголосив на тому, що одним із питань, відповіді на які він очікує, є – чому в бюджеті знайшлося 30 млн на обласну раду, але жодної копійки на матеріальні допомоги для малозабезпечених жителів області???