СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:11

Міський голова Рівного Олександр Третяк отримав електронний ключ

На Рівненщині жителі краю активно користуються електронними сервісами та отримують  послуги формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа. У зв’язку з епідемічною ситуацією, що наразі  існує в країні, спілкування в дистанційному форматі – безпечний шлях для отримання інформації та послуг.

Днями,  до власників  особистого підпису долучився міський голова Рівного Олександр Третяк, який завітав до  Інформаційно-довідкового департаменту при ГУ ДПС у Рівненській області та отримав електронний ключ. Міський голова відзначив простоту та швидкість цієї послуги від ДПС.

У податковому відомстві зазначають, що в поточному році на Рівненщині працівниками сектору реєстрації користувачів при ГУ ДПС у Рівненській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС надано послуги близько 12000 клієнтам – юридичним особам, фізичним особам – підприємцям та громадянам, а це – майже 36000 сертифікатів.

Інформаційно-довідковий департамент ДПС – єдиний в Україні кваліфікований надавач електронних довірчих послуг, який надає такі послуги усім без винятку суб’єктам господарювання, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності та фізичним особам на безоплатній основі.

Отримати електронні довірчі послуги можна у пунктах обслуговування КНЕДП  ІДД ДПС, які працюють у м. Рівне та м. Сарни (адреси та графік прийому – за посиланням https://acskidd.gov.ua/etrusted-services ).