СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:02

Дубенські поліцейські викрили крадія електроінструментів у райцентрі

Крадіжку болгарки та зварювального апарату із господарства 32-річного дубенчанина по вулиці Страклівській було скоєно наприкінці листопада. Про підозру у вчиненні злочину слідчі повідомили його 27-річному сусідові.

Під час огляду місця події поліцейські встановили, що у нічну пору доби зловмисник проник до приміщення літньої кухні потерпілого через вікно, старі рами якого відкрилися без особливих зусиль. Звідти він поцупив два електроінструменти — болгарку та зварювальний апарат.

За результатами зібраної слідової інформації та проведених розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що до злочину причетний сусід потерпілого — 27-річний дубенчанин. Він пояснив поліцейським, що зважився на злочин, будучи напідпитку. Викрадені речі здав під заставу до місцевих ломбардів, звідки вони й були вилучені. Після експертизи електроінструментів судовими товарознавцями їх повернули власникові. Загальна сума завданих матеріальних збитків становить 2002 гривень.

27-річному жителю Дубна, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у помешкання).

Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує шестирічне ув’язнення.