СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:11

У Рівному чоловік напав на поліцейського після зауваження про маску (+ФОТО,ВІДЕО)

У Рівному на АЗС “ОККО”, що на Луцькому кільці затримали чоловіка, який напав на поліцейського через зауваження про відсутність маски.

Про це повідомляють у спільноті “Типове Рівне“.

Відомо, що патрульний зробив зауваження чоловіку, котрий хотів зайти у приміщення заправки без маски, той не роздумуючи почав посилати всіх і все.

“Під час патрулювання на АЗС “ОККО” було виявлено громадянина, 1991 р. народження який перебував в громадському місці без засобів індивідуального захисту в подальшому останній на зауваження не реагував та при спілкуванні з працівниками поліції почав ображати нецензурними словами, зверхньо розмовляв, принижував працівників поліції, а також перебував в стані алкогольного спяніння. Громадянина було затримано, застосовано спец засіб кайданки, доставлено до Рівненського відділу поліції. Освідувано в медичному закладі. Складено протокол затримання, повідомлено безоплатну правову допомогу. Складено протокол стаття 173, протокол частина 1-а стаття 44-3, протокол частина 1-а стаття 178. Винесено постанову за частиною 2 ст 44-3 ; ч1 ст 178″, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Отже, адміністративні протоколи на хулігана складено за дрібне хуліганство, появу в нетверезому стані, злісну непокору представнику правоохоронних органів, перебування без документів, ну і за відсутність маски.