СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:37

У селі на Рівненщині п’яний водій пошкодив паркан і втік (+ФОТО)

«Розсікав» кермувальник вулицями села Тучин вчора, 29 листопада. На щастя, ніхто від його необдуманих вчинків не постраждав.

Близько 18 години до поліції повідомив 33-річний місцевий житель, що невідомий чоловік в’їхав та пошкодив дерев’яний паркан приватного господарства, де мешкає його бабуся.

Група реагування патрульної поліції Гощанського відділення поліції негайно виїхала на пошуки порушника, адже той міг накоїти й біди.

Розшукали водія-втікача на одній із вулиць села за півкілометра від його будинку. 23-річний місцевий житель запевняв, що не руйнував паркан. Втім, його автомобіль «Volkswagen Jetta» був пошкоджений, а на кузові поліцейські виявили «залишки» дерев’яної огорожі. Крім того, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,89 проміле, що у 14 разів перевищує допустиму норму.

На 23-річного жителя села Тучин поліцейські склали адмінпротоколи за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та за вчинення ДТП. Матеріали скеровані до суду для прийняття рішення. Автомобіль працівники поліції вилучили та помістили на територію відділення поліції. Власник натомість пообіцяв, що паркан полагодить.

Як встановили правоохоронці, молодик і раніше притягався до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху.