СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:37

На Рівненщині у ДТП одна людина загинула, ще четверо – в лікарні (+ФОТО)

Смертельне зіткнення легковика та мікроавтобуса сталося вчора, 28 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Дібрівка Рівненського району.

Поліцейські на місці події встановили, що близько 23:15 водій автомобіля «Mitsubishi Galant» — 23-річний житель села Великий Мидськ Костопільського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Volkswagen Transporter», під керуванням 37-річного жителя села Тернове Закарпатської області.

Внаслідок ДТП тяжко травмувався керманич легковика. Його госпіталізували у Дубенську центральну міську лікарню. Однак, лікарям не вдалося врятувати життя молодого чоловіка, від отриманих травм він помер у реанімаційному відділенні.

Також у ДТП постраждав водій мікроавтобуса та троє пасажирів: 30-річна дружина водія, їх 18-річний односелець та 33-річна жінка, яка зареєстрована у Чернігівській області. Усіх із різними травмами госпіталізували у Дубенську лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.