СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 4:28

У Сарнах підозрюваним у розбійному нападі на подружжя пенсіонерів обрали запобіжний захід

Сьогодні, 22 листопада, Сарненський районний суд за клопотанням слідчих обрав двом підозрюваним у розбої, поєднаному із проникненням у помешкання, запобіжний захід. 51-річний сарненчанин наступні 60 діб проведе у СІЗО, а 38-річний — перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Під час проведення першочергових слідчих дій у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, слідчі Сарненського відділу зібрали достатньо доказів для повідомлення двом місцевим жителям про підозру у скоєнні злочину.

Відповідно до ухвали суду 51-річному підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави, а 38-річному — цілодобовий домашній арешт, ураховуючи визнання ним вини та співпрацю зі слідством.

Нагадаємо, що в Сарнах орієнтовно о 23-тій годині 20 листопада до господарства подружжя увірвалися невідомі у масках. Застосувавши фізичну силу до чоловіка та жінки, вони незаконно заволоділи 28 тисячами гривень та 2200 доларами США.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.