СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:59

Другий тур виборів на Рівненщині: поліцейські реагуватимуть на всі повідомлення щодо порушень законодавства

Сьогодні, 20 листопада, станом на 19:00 на забезпечення публічної безпеки та порядку, збереження бюлетенів на 118 дільничних виборчих комісіях заступили 244 працівники поліції.

Поліцейські цілодобово нестимуть службу до закінчення підрахунку голосів і передачі виборчої документації до п’ятьох територіальних виборчих комісій, які охороняють десятеро працівників поліції.

«Поліцейські області готові до забезпечення правопорядку під час повторного голосування у неділю, 22 листопада, — наголосив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський. — Ми реагуватимемо на кожне повідомлення, пов’язане із порушенням виборчого законодавства, та вживатимемо необхідних заходів для забезпечення публічної безпеки та порядку. Водночас, звертаємося до громадян, учасників виборчого процесу, бути толерантними, здійснювати своє волевиявлення законно, поважати вибір кожного та обов’язково дотримуватися встановлених карантинних обмежень».

Нагадаємо, що 22 листопада відбудеться другий тур місцевих виборів на посаду голови Рівненської міської громади, куди входять Рівне та Квасилів, та повторні вибори місцевих депутатів у чотирьох громадах: Висоцькій, Ярославицькій, Острожецькій сільських об’єднаних громадах та Клесівській селищній ОТГ.