СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:23

Серед спікерів Міжнародного форуму «Креативна Україна» – заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг

Від сьогодні в Україні проходить дводенний Міжнародний форум «Креативна Україна», мета якого – обговорення оптимальних шляхів підтримки розвитку креативної економіки держави. 

Форум складається із секторальних модулів. Серед яких: кіноіндустрія, мода, модуль партнерів “Дім Європи”, Український культурний фонд та інші.

20 листопада о 9.30 проходитиме 3 модуль форуму.  Де серед спікерів буде заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг. Панель дискусії – «Велика реставрація та можливості для інвестицій у регіонах».

Організатори очікують, що захід створить простір для діалогу та обміну досвідом між креативним бізнесом, міжнародними експертами та державою щодо адаптації до реалій, спричинених пандемією.

Загалом, цьогорічний форум має два напрями — панельні дискусії з українськими та міжнародними експертами, а також секторальні модулі, де в інтерактивному форматі представники креативних індустрій візьмуть участь в обговоренні поточного стану секторів креативної економіки. Основна мета секторальних модулів також зібрати ідеї для подальшого опрацювання їх у державні політики та програми.

Сайт форуму http://creative-ukraine.org.ua/

Сторінка у Facebook https://www.facebook.com/CreativeUkraine

Посилання на форум: https://youtu.be/3O0XoLgQaUI

Форум уже вчетверте проводиться в Україні, його головним організатором виступає Міністерство культури та інформаційної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.