СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:29

На Рівненщині під час “карантину вихідного дня” обстежено більше 800 закладів

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє, що спеціалістами територіальних управлінь за карантин вихідного дня в період за 14.11.2020 та 15.11.2020 обстежено 814 закладів.

За порушення виконання вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України складено 21 протокол на штраф. Видано 156 приписів (пропозицій). Всі заклади, які працювали з порушенням вимог карантину вихідного дня, були терміново закриті.

Проведено обстежень 475 об’єктів при спільних рейдах із представниками Національної поліції. Складено працівниками Національної поліції 17 протоколів на штраф.

Держпродспоживслужба нагадує власникам торгівельних підприємств, що торгівля харчових продуктів проводиться при неухильному виконанні Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з обов’язковою реєстрацією об’єктів потужності в територіальному органі Держпродспоживслужби.

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області ще раз нагадує, що постанови Кабінету Міністрів України обов’язкові до виконання по всій території України та не потребують погодження в органах місцевої влади.