СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:29

На Рівненщині знищать 18 тонн фальсифікованого алкоголю

Рівненський міський суд визнав винним 25-річного жителя села Вересневе, якого обвинувачували у незаконному придбанні, транспортуванні та зберіганні з метою збуту підакцизних товарів.

В суді прокурором доведено, що чоловік, у грудні 2019 року, не маючи ліцензії на реалізацію, придбав без належних документів 1538 картонних коробок з пакетами типу Bag-in-Box з горілкою, об’ємом 10 літрів кожна.

Також він придбав 9 пластмасових бочок горілки, об’ємом 220 літрів кожна, а також 3 пластмасові бочки спирту етилового, 220 літрів кожна. Загальна вартість алкоголю – 277 тисяч гривень.

Зберігав його на складі в селі Городок, Рівненського району, де підакцизні товари і вилучили працівники податкової міліції у січні цього року.

В ході досудового розслідування між підозрюваним та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості. Суд затвердив вказану угоду, визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді штрафу у 85 000 гривень.

Усі речові докази, які зберігаються в ГУ ДФС у Рівненській області, за рішенням суду підлягають конфіскації та знищенню.