СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:26

На Березнівщині поліцейські викрили крадіїв мотоцикла

Зловмисниками виявились двоє жителів села Соснове, у яких того дня виник конфлікт із односельцем. Наразі вони дають покази у рамках відкритого кримінального провадження.

Поліцейські встановили, що 35-річний чоловік 26 жовтня відпочивав у місцевому кафе, а свій двоколісний «Loncin» залишив біля закладу. Близько 21:30 між ним та іще двома відвідувачами виник конфлікт, який на вулиці переріс у штовханину та бійку.

35-річний із місця події втік, а коли через деякий час повернувся – мотоцикла вже не було. Спочатку шукав самотужки, та коли результату так і не було – наступного дня звернувся до поліції.

Поліцейські, обстеживши навколишню територію, виявили пошкоджений двоколісний транспортний засіб за кількасот метрів. Також вдалося встановити й особи зловмисників. Ними виявилися двоє жителів Соснового 20-ти та 28-ми років, які пояснили правоохоронцям, що хотіли помститися.

Тепер відповідно до санкції інкримінованої їм статті — частини 1 статті 289 ККУ їм може загрожувати обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років.