СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:57

Відзавтра рівненські школярі ідуть на канікули (+ВІДЕО)

Це рекомендувало Міністерство освіти і науки України у зв’язку із збільшенням хворих на коронавірус. Міська комісія ТЕБ та НС на засіданні таку рекомендацію підтримала. Деталі у сюжеті телеканалу Рівне 1.

Спочатку школярів думали відправити на канікули з 15 жовтня. Втім порадившись, учасники комісії з питань ТЕБ та НС, вирішили дати учням довчитись поточний тиждень.

Школярі передчасними канікулами скоріше не задоволені. Особливо діти, які за період карантину скучили за друзями, вчителями та за навчанням.

Натомість директорка школи каже, канікули були передбачені навчальним процесом, правда на тиждень пізніше. Але з метою збереження здоровя учнів, проблем у передчасному виході на відпочинок не бачить.

Оксана мама третьокласниці Вікторії. Каже дочка на канікули чекала. Тому те, що їх навіть раніше запровадили, сприйняли позитивно.

Триватимуть канікули попередньо до 30 жовтня. До слова навчальний процес в області поки проходитиме у звичному режимі. А також як і раніше працюватимуть дошкільні заклади.