СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:23

На Сарненщині ліквідували пожежу у двох приватних господарствах

15 жовтня о 16:14 Надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди за адресою: Сарненський район село Рудня-Карпилівська.

По прибуттю бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни було встановлено, що сталося загоряння дерев’яної господарчої споруди, орієнтовним розміром 9х6 м., критої шифером по дерев’яній обрешітці. Існувала загроза поширення вогню на поруч розташовану господарчу споруду.

На гасіння було подано вогнегасні речовини. 0 17:05 пожежу було локалізовано, а о 17:35 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття господарчої споруди, по всій площі, частково знищено стіни. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Того ж дня о 18:07 на лінію “101” надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди за адресою: Сарненський район село Люхча.

По прибуттю було встановлено, що сталося загорання дерев’яної господарчої споруди, орієнтовним розміром 6х3 м., критої шифером по дерев’яній обрешітці.

На гасіння було подано вогнегасні речовини. 0 18:24 пожежу було локалізовано, а о 18:35 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіну господарчої споруди на площі 2 м.кв, частину даху та перекриття господарчої споруди на площі 3 м.кв.