СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:01

Школярі Рівного на канікули підуть за звичним графіком (+ВІДЕО)

28 школярів та 78 педагогів. Саме стільки хворих на коронавірус у навчальних закладах Рівного. На самоізоляції знаходиться 22 класи – а це 800 учнів. Ситуація контрольована – запевняють лікарі. Вже у жовтні на учнів чекають канікули. Через вибори в Україні, міністерство освіти і науки рекомендувало їх скоригувати, – повідомляє телеканал Рівне 1

Навчальних закладів, які перебувають на карантині, станом на 5 жовтня у Рівному немає. Є лише невелика кількість класів, які вимушені навчатися дистанційно.

Дистанційно до недавнього часу навчалися і деякі класи НВК №2 “Школа-Ліцей”. Втім уже школу відвідують усі діти.

Навчання у школі тут організували у дві зміни, крім того для різних класів уроки розпочинаються не в один і той самий час. Заняття, якщо є така можливість вчителі проводять на подвір`ї.

Учениця 10 класу Анастасія, каже, за школою, друзями та вчителями, за час карантину скучила. Та й при живому спілкуванні, додає, матеріал засвоюється краще. Але через його великий об`єм, хотіла б уже відпочити.

В управлінні освіти зазначають, шкільні канікули цього року розпочнуться за звичним графіком. Хіба, що 23 жовтня учні змушені будуть навчатися дистанційно.