СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:57

Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

В області діє Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки, якою передбачається часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку.  

Виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку (доїльного апарата), за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

18 вересня 2020 року в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулось чергове засідання комісії з визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння (доїльних апаратів).

З початку поточного року 33 фізичні особи, які утримують в своїх господарствах 116 корів, подали заявки та документи на розгляд комісії та отримали з обласного бюджету часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) на суму 174,7 тисяч гривень. Це фізичні особи Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Млинівського , Острозького, Радивилівського та Рівненського районів.

Нагадуємо, що прийом документів на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння проводиться до 1 грудня поточного року за адресою: 33013 м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб. 213, Колесник Тетяна Георгіївна, моб. тел 068-649-86-48; Панасюк Інна Володимирівна, моб. тел. 098-126-44-48.