СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:14

Польща припинила авіасполучення з 44 країнами

Уряд Польщі вирішив обмежити авіасполучення з цілим рядом країн.

У зв’язку зі складною епідситуацією у країні Польща до 15 вересня 2020 року закриває авіасполучення з 44-ма країнами. До слова, України у цьому списку немає.

МЗС Польщі включило до списку наступні країни:

Албанія, Аргентина, Вірменія, Багамські острови, Бахрейн, Беліз, Болівія, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Чилі, Чорногорія, Домініканська республіка, Еквадор, Есватіні, Гватемала, Іспанія, Гондурас, Індія, Ірак, Ізраїль, Катар, Казахстан, Колумбія, Косово, Коста-Ріка, Кувейт, Ліван, Лівія, Люксембург, Північна Македонія, Мальдіви, Мальта, Мексика, Молдова, Намібія, Панама, Парагвай, Перу, Кабо-Верде, ПАР, Румунія, Сальвадор, Суринам, США.

Також полякам рекомендують утриматись від поїздок до вищезазначених країн.

Громадянам, які опинилися у “забороненій” країні, в польському зовнішньополітичному відомстві нагадали, що вони можуть скористатися альтернативними видами повернення в країну – на машині або літаком через інші держави, які не потрапили в список.

Також МЗС Польщі склав список із 18 країн, які відніс до “помаранчевої” зони небезпеки. Авіасполучення з ними також може бути припинене.

Це такі країни, як: Андорра, Аруба, Британські Віргінські острови, Хорватія, Франція, Гібралтар, Гуам, Гайана, Гватемала, Монако, Палестина, Французька Полінезія, Пуерто-Ріко, Сен-Мартен, Тринідад і Тобаго, Віргінські острови США, Фарерські острови, острови Теркс і Кайкос.