СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:28

“Я думала, що відкрилися ворота пекла”, – рівняни про “подарунок” кандидата в мери Юрія Вознюка

Обурення рівнян викликав “подарунок” від кандидата на посаду міского голови, екс-нардепа Юрія Вознюка, який до Дня міста по вулицях міста запустив вантажний автомобіль із барабанщиками на кузові. 

Автомобіль із музикантами їздив по вулицях Рівного з гучною “музикою”, чим заважав спокою містян та їх комфорту. А ще, порушував правила ПДР адже проїзд вантажним транспортом вулицями міста заборонено.

У соцмережах рівняни не підбирають епітетів стосовно самого екс-нардепа та його “подарунка”.

“У Рівному кандидати у мери геть дуріють))) Клініка) Спостерігатиму далі за цим “вертепом”)) Цікаво) А поліція відреагує на порушення ПДР?

21.11 Забороняється перевозити:

a) пасажирів поза кабіною автомобіля (крім передбачених цими Правилами випадків перевезення пасажирів у кузові вантажного автомобіля з бортовою платформою або в кузові-фургоні, призначених для перевезення пасажирів), у кузові автомобіля-самоскида, трактора, інших самохідних машин, на вантажному причепі, напівпричепі, в причепі-дачі, в кузові вантажного мотоцикла”, – зазначив відомий рівнянин Олександр Локшук.

“Кандидат в мери вознюк презентує програму розвитку Рівного “Танці з бубном і грьобане шапіто – це швидке вирішення найбільш нагальних проблем рівнян”, – пише Олександр Петровський.

“Коли цей “вертеп” їхав по Макарова, я думала, що відкрилися врата Ада! Собаки гавкають, машини сигналять, діти плачуть, а їхні бабусі верещать! Я була в шоці”, – додає Оксана Бондарчук.

А хіба гей паради дозволили вже?“, – запитує Олександр Філоненко.

До слова, до цього часу невідомо, чи оштрафувала Юрія Вознюка поліція за порушення правил ПДР.