СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:46

Доки сім’я спала — зловмисник обікрав будинок у Рівненському районі

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції оперативно встановили та розшукали крадія, який вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

До поліції вчора, 31 серпня, о 07:20 повідомив 24-річний житель села Обарів, що невідома особа викрала із будинку електроінструменти: болгарку, електропилку та електричний плиткоріз.

Поліцейські встановили, що хвіртка господарства була замкнена, а от будинок — ні. Тож поки сім’я спала, зловмисник встиг обікрасти будинок. Оперативники швидко вийшли на його слід. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та нині відбуває покарання з іспитовим строком. Як зізнався він поліцейським – вкрав, бо не вистачало на чергову порцію алкоголю.

З’ясувалося, що всі крадені речі обарівець продав малознайомому рівнянину. Правоохоронці їх вилучили та призначатимуть товарознавчу експертизу у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення).