СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:29

Чи є в Майка Тайсона шанси перемогти Роя Джонса?

28 листопада цього року відбудеться виставковий поєдинок двох легенд світового боксу – Майка Тайсона і Роя Джонса.  Букмекери – кращі експерти в спортивних прогнозах, то вони першими висловили думку, у кого з суперників є більше шансів на перемогу.

Аналітики букмекерської компанії Parimatch вважають фаворитом бою 54-річного Майка Тайсона, шанси якого оцінюються коефіцієнтом 1,62, що відповідає ймовірності 60%.  Залізний Майк завершив кар’єру в 2005 році.  На його рахунку 58 боїв і 50 перемог, 44 з яких він здобув нокаутом.

Укласти парі на перемогу його суперника, 51-річного Роя Джонса, можна за 2,3.  Вірогідність його перемоги становить близько 40%.  Джонс покинув професійний бокс у 2018 році.  За свою кар’єру він воював в 75 боях і виграв 66 з них, перемігши 47 суперників нокаутом. 

І до думки даного букмекера варто прислухатись, адже огляд Parimatch Kz та інших мовних версій сайту даної БК демонструє високий рівень довіри до неї у фанатів спортивних парі.

Варто також відмітити, що спочатку поєдинок Тайсона і Джонса був запланований на 12 вересня, проте організатори бою запропонували перенести його на 28 листопада.  Передбачається, що це дозволить збільшити продажі онлайн-трансляцій – в цей час в США будуть вихідні в честь Дня подяки.