СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:40

“Викрадення” жінки не було: у поліції Рівного розповіли про ДТП біля собору

У поліції прокоментували ДТП, винуватиця якого, за версією свідків, посадила травмовану жінку в своє авто і зникла з місця події. Інцидент стався 27 серпня у Рівному неподалік Покровського собору, про нього стало відомо з місцевого пабліку “Rivne_1283” в Insagram. Очевидці повідомляли, що “BMW” збило жінку-пішохода й та від удару нібито відлетіла на три метри, – пише Суспільне.

Інцидент, як його описали очевидці

Аварія сталася на перетині вулиць Київської та Клима Савура близько 19-ї. У повідомленні на сторінці “Rivne_1283” йдеться, що водійка “BMW” збила жінку, повертаючи з вулиці Клима Савура в бік центру.

“Автомобіль сильно вдарив бампером потерпілу, яка підлетіла на сам бампер аж до лобового скла. Потім її відкинуло на асфальт приблизно на 3 метри від авто… З автомобіля вийшло ще два пасажири: чорнява жінка 40 років, і русявий мужчина 40 років. Вони разом з водійкою силоміць запхали потерпілу жінку в автомобіль і зникли з місця ДТП в сторону центру”, – йдеться у повідомленні.

Було не зовсім так, кажуть – в поліції

У патрульній поліції області Суспільному повідомили, що отримали повідомлення, що водійка чорного BMW на пішохідному переході збила жінку, посадила в авто і поїхала у бік центру.

“Патрульні прибули, авто на місці не побачили. Інший екіпаж, отримавши орієнтування, зупинив його, коли той рухався на вулиці Київській. Пасажирка запевняла, що з нею все гаразд. Прибула “швидка”, її завезли у лікарню й не виявили жодних тілесних ушкоджень, навіть слабких”, – розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

На місце викликали слідчих

Патрульні викликали на місце слідчого з ДТП, який опитав жінку, – додала пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

“Вона сказала, що сіла в авто добровільно, тілесних ушкоджень у неї не було. Жінка написала зустрічну заяву, що вона ні до кого претензій не має і у неї все гаразд”, – зазначила Катерина Загурська.

Зустрічна заява передбачає, що дані про цю подію не вносяться у єдиний реєстр досудових розслідувань, тобто поліцейські кримінальне провадження не відкриватимуть.