СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:10

У волейбольному клубі “Регіна” розповіли про завдання на сезон

Рівненська волейбольна команда “Регіна” планує спершу поборотися за місце в четвірці, а потім і за медалі, розповів “Суспільному” головний тренер Петро Хілько.

Нині волейболістки “Регіни” тренуються у Рівному, у спортзалі 26-ї рівненської школи. Для команди це другий навчально-тренувальний збір. Перший відбувся у Коблево. Там дівчата гартували загально-фізичну підготовку.

У це міжсезоння до “Регіни” прийшло четверо нових гравчинь – догравальниця Світлана Фартушняк, центральна блокуюча Уляна Котар, діагональна Анна Єфременко та зв’язуюча Ангеліна Мірчева. Двоє останніх минулий сезон провели у складі лідера Суперліги “Прометея” з Кам’янського.

Цьогорічний чемпіонат у волейбольній жіночій Суперлізі відбуватиметься за новою схемою. У кожному турі в одному місті зустрічатимуться одразу чотири команди, які проводитимуть по дві гри. На другому етапі на клуби очікує плей-офф. Причому перші дві команди потраплять одразу до півфіналу, а наступні чотири розіграють інші дві півфінальні путівки.

“Від того, як я хотів, на 80% ми укомплектовані. Не вистачає догравальниці високого рівня. Цілі? По-перше, треба буде потрапляти в четвірку. А далі, якщо все буде нормально, поборотися за медалі”, – зазначив головний тренер “Регіни” Петро Хілько.

Стартує у чемпіонаті “Регіна” 11 вересня у Луцьку матчем проти житомирського “Полісся”. У Рівному підопічні Петра Хілька зіграють 18 жовтня проти луцької “Волині”.