СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:43

Мінекономіки у Рівному проведе офлайн-навчання для підприємців

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з  проектом «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, підтримки, а також за участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO), запрошує майбутніх підприємців та підприємців початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці та дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO.  

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Додатково буде презентовано державну програму доступних кредитів 5-7-9% та важливі аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування.

Протягом тренінгу учасники працюватимуть над розробленням власного бізнес-плану, а після тренінгу, учасникам буде запропоновано менторську підтримку. Перші тренінги відбудуться у серпні у таких містах: Бахмут (Донецька обл.), Бердянськ (Запорізька обл.), Вінниця, Рівне, Ужгород, Чернігів.

До 21 серпня 2020 року просимо заповнити відповідні реєстраційні форми усіх зацікавлених для участі у тренінгах у Рівному:

Рівне, 25-27 серпня 2020. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників доступом до навчальних матеріалів та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників не відшкодовуються. Учасники тренінгів зобов’язані суворо дотримуватися /вимог карантину/.

Тренінги організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO).

Детальніше