СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:04

Військові поліцейські із Заходу вирушили в район проведення ООС

Для проведення обсерваційних заходів перед ротацією до району проведення ООС і тестування на COVID-19 військові правоохоронці із західного регіону України впродовж двох тижнів перебували на карантині на базі Рівненського військового полігона.

Одночасно з медичним обстеженням тривали й польові заняття, в яких узяли участь представники Західного територіального управління Військової служби правопорядку, Хмельницького, Тернопільського та Рівненського зональних відділів ВСП.

Під час польового виходу військові правоохоронці відпрацювали теорію та практику з тактичної медицини, вогневу, інженерну та психологічну підготовку, організацію патрульно-постової служби в районі ООС.

За період обсервації в жодного військовослужбовця вірусної інфекції не виявлено. А для військових поліцейських це надважливо, адже вони постійно контактують з великою кількістю людей: служать на блокпостах, патрулюють населені пункти, супроводжують колони військової техніки та виконують інші завдання для забезпечення військової дисципліни та правопорядку, — зазначив начальник відділення оперативних чергових штабу Рівненського ЗВ ВСП підполковник Ігор Мазурук.

Традиційно перед відправленням військовий капелан отець Сергій прочитав молитву й благословив вояків у відрядження на Схід, після чого окропив їх свяченою водою.