СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:58

На Рівненщині циганки-шахрайки викрали у пенсіонерки 4 тисячі гривень

У селі Бокійма вчора, 30 липня, двоє жінок із характерною етнічною ознакою скоїли крадіжку із будинку 84-річної місцевої жительки. Поліцейські Млинівського відділення поліції проводять розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до злочину.

Господиня саме поралася у літній кухні, як на подвір’ї побачила гостей. Невідомі почали запитувати, чи не продає вона бува пір’я або горіхи. Після відмови жінки пішли. Та, коли пенсіонерка зайшла в будинок, то не дорахувалася чотирьох тисяч гривень, які лежали на видному місці під вазою. Щоправда, тисячу гривень зловмисниці залишили.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Правоохоронці вкотре звертаються і наголошують громадянам бути вкрай обачними із невідомими, які пропонують будь-які послуги, купівлю чи продаж товару: спілкуйтеся із ними за межами подвір’я, а якщо немає такої можливості – не випускайте їх із поля зору та максимально швидко спровадьте від власного господарства, зателефонувавши одразу на 102. Чим швидше надійде повідомлення до поліції про підозрілих осіб – тим більше шансів, що від дій зловмисників не постраждає хтось іще.